Sayangs..

09:33:00

Apologies are in order. I apologize for behaving like an arse by being moody, cranky, distant, hard-headed, ignorant and frikkin annoying the past week.

Seriously minggu lepas was so stressful. Too stressful in fact. Satu-satu hal timbul. Dahlah yg lama tak settle, tambah lagi satu. Last weekend dapat news tak best. Tak bother sangat. Then Monday, last day of preparations for the trip. Nak pergi beli barang, nak settle hal duit, dan of goz hal bas yang sepatutnya si N handle. Pressure. The trip was okay, smooth running. Cuma I terasa jugaklah kan. Kawan2 ramai. Tapi bila mintak tolong susah sangat. I x mintak benda membebankan pun. Simple stuff je. Nak offer diri memang jauh sekali la. Ikutkan, I pun nak enjoy. Memang it was planned to be enjoyable. Tapi I have others to think about.

Bila balik I was already exhausted. Dengan keadaan panas nyer. Memang tambah panas hati. Hal sewa rumah pulak. Aih.. Hal-hal dalam rumah. Bills.

Korang, you people are the closest I have. My bestfriends, my classmates, my roommates. Lepak pun geng yang sama. Tapi cubalah faham. Tolerate lah. I nak jaga hati semua orang susah, I pun tak perfect, tapi tolonglah each other. I terasa kadang2. Orang lain komplen pasal korang kat I. It makes me feel uneasy. Serba-salah. Kita semua sama2 tak elok, rajin pun tak. Tapi bila dah share macam2, sama2 lah tanggung,

Kalau nak lepas diri, I boleh buat, Memang I buat pun kadang-kadang. I need to escape. Lagi elok I jauhkan diri sekejap, or senyapkan diri daripada I burst out kat any of you. I pun tak suka bila mood swing I macam haram. Terasa nak marah. Rasa annoyed, with everything. Especially myself.

Seriously, sorry. Korang nak bengang dengan I ke apa silakan. I know partly its my fault. Kalau jadi benda2 macam ni..memang both sides salah. Xde nye satu je. Sorry Phia, Sorry Sara. And most of all you, Im sorry Yana. I didn’t mean to burst out like that.

Im sorry.

P/s: I tau korang takkan baca unless ada gambar. Hehehehehe

You Might Also Like

0 comments

What Brings You Here?