An entirely different mood =)

23:36:00

Selepas 10 hari of minor depression which is caused by many different reason dan menyebabkan tak makan (sumpah! hani x mkn! susah nak percaya kan?) makan lah tp slalu tak habis (lagi rare!!!) dan selalu rasa mual nak muntah akibat nerves, im sooooooooo much better!

Assignments dah settle, kawan2 dah okay. Sikit lah.
Dan dia. Kami dah okay! =)

I never blog bout him here, but now im going to.
I dont care about others anymore. Its time i decide for me.
Penat dah fikir orang lain. Nak jaga hati, nak jaga perasaan.
Tak payah! I dont get what i give, so why bother?

Dia dah boleh reply messages balik. Dah boleh borak semula.
Walaupun tak semesra dulu, I take what I can get.
Sebab he makes me happy. Talking to him makes me happy.
Its been so long since last time lepak dengan dia.
Sampaikan nak tegur dia pun jadi cuak, takut, nerves.
Ketaq aih! Risau kalau tegur tapi dapat rejection.
Manalah tau, ada buat salah tapi dia tak mention.
Dia jenis x bukak cerita. Baik org, jahat org, dia simpan sendiri.

Akhirnya lepas sebulan, kami lepak!
Dengan kawan2 dia sekali. Takkan pula berdua. Tak pernah berdua.
Happy!!!! Dah boleh makan balik macam orang normal sebab xde rasa mual.

You Might Also Like

0 comments

What Brings You Here?