Release stress sebab exam #2

23:30:00

Dan bermandi hujan ketika Asthalin perform di KL Tower. Tak guna btol Kuyeh. Pegang mic okay lg, bukak mulut habis lebat hujan turun. Lama gila tak gi gig! Walaupun dengan Yana je tp enjoy.
Sungguhpun begitu, dapat soalan cepumas dari Daryll. Memang best! Jemm!!
Dan kawan2 dia bersepah. Cuak lah tiap kali. Gig by Vain Music cost me Rm2o. Taktau pun band apa main. Redah aja! Joget2 lompat2 di celah crowd dan yeaaa kakiku telah dipijak. Hahaha. Padan muka.

Kuyeh dan kawannya bernama Joe

Lepak sat, elak mosh pit

The next day tu exam Agama so konon2 melunaskan niat study, kami main quiz dengan Joe and Pae (Marwan's gf). Pae sangat best! Dahlah comel chun, cepat mesra pulak. Sukaaaa!!!

Ni sesi camwhore Yana dengan Kuyeh. Siap main kawen2. Tampo kang! Sebab comel sangat.

Dan yang ini, one of the ugly faces we did while waiting for shuttle service yang tak kunjung tiba. Jadi kami menapak ke car park, damn!

You Might Also Like

1 comments

  1. oh...joe jambul yang best serta kuyeh..ahahaha :D


    suke pegang perot boroi joe!

    ReplyDelete

What Brings You Here?