Why so serious?

02:35:00

Sebab ni last week before final exam dan BLOODY HELL assignments menggunung.
Balik Shah Alam hari Selasa atas sebab2 sendiri, dah waste sehari.
Pagi Rabu, meaning today, ada presentation photo essay so petang semalam pegi capture gambo dengan Violet skejap. Kerja tergesa-gesa. Sebelum tu sempat siapkan analysis Visual Comm.
Jadi perkara yang tinggal adalah:

  • 3 composition for RTW
  • 1 video presentation on suicide for Psychology
  • To print photos for Digital Photo
  • Berita Terbaru! N bg asgmnt buat tambah beban tadi kat kelas RTW.
Panas beb! Dahlah ada exam hari Sabtu! 2 paper pulak tu. Psycho dgn Visual Comm lagi pula!
Cepaaaaaaaaaatttt cuti! Tak pernah lagi la anticipate cuti sem. Dulu selagi boleh xnk cuti sbb nanti bosan sangat. Tapi since sem ni banyak sgt benda jadi, I need a break.

Aih! Tadi Sara cakap ni last sem budak2 ARUS kat uni. Pasni praktikal 6bln, kot. Jemmm!
Rindu lah nanti!!!! Mereka tu sekelas memeriahkan suasana. Abu, Ken, Andre, Pakchaq, Punat, Mimie, Shamel, Adam, Boy, Fazs, nanti rinduuuuuuuu!!!

You Might Also Like

0 comments

What Brings You Here?