Release stress sebab exam #1

12:25:00

Di OU, Flynniversary on Saturday night. Tak melayan sangat flynniversary tu. Just tag along orang yang pergi, then jenjalan kat dalam OU. Release stress seblom exam. Hahahahaha belom pape dah release stress dulu.


Enjoy gak laaa sebab Phia and Sara was frikkin gila on the way back. Hyper habes! Yana je takde. Dan Fadol, terpaksa melayan kegilaan kitorang. On the way pergi, nak emo je 2 org tu sbb bf bagi tak bagi, rindu lah ape lah. Yang Phia dapat jumpa Arie terus sexcited pastu Sara pulak emo tahap nak menitik air mata. Bila dah nak blk S.A. kemain lagi hyper. Aih!

Pergi dengan Ya, Ayaq, Att, Sara, Phia, and Fadol.
Met up with the rest there including Arie and Lily.
Awal2 tanak join sbb org ramai sgt. Tapi afterwards terjebak gak lepak dengan dorang time MUH perform. Puaskan hati sket. Haha!

Oh masa balik! Boleh tak ramai2 lelaki kat sana hentam just 1 guy. They cornered him and literally bashed him. Horror sebab depan mata! I think the guy yg kene pukul tu stole something.

Dan seterusnya, gambar mengisi masa kerana stuck utk keluar carpark.

Dan bakal jadi lebih merepek..

Dah laaa! Dan ye, malam tu mode u guys. Hahaha im a chameleon yaww!

You Might Also Like

1 comments

What Brings You Here?