Fucking Awesome!

15:26:00

Ni lah sebab I dont like planning to go out ramai2. It will never happen. And in the end akan gaduh dengan semua orang.

Dari last week dah plan to go out to BB with Yana, and Phia. And god-knows who la kan. Sebab the only plan I know is Kuyeh akan perform at Little Havana, so us girls akan jenjalan kat BB konon2 celebrate bday Phia.

On Friday night baru lah nak confirm jadi keluar. On Saturday morning, Yana cancelled sebab malas, xde mood, emo Kuyeh xde tiket bas balik KL. Phia said nak jumpa pukul 1 kat BB. Tapi nak tunggu Arie dtg ambik dia pukul 2.30. Okay, so I delayed going out. Tak jadi jumpa Ken kat BB, who Im suppose to meet before going out with Phia and Arie. Tunggu Arie dtg ambik Phia, tumpang sekali.

Then petang dah hujan. Lebat gila pulak. With that my mood malas pun dah datang. Padahal td kemain excited to go out, celebrate Phia's birthday. Then Yana cancel. Mama pulak boleh pg keluar dah tau Abah is going to class and Im going out. Hish. Dahlah pakcik, makcik, sepupu sepoyang bukan main ramai berkumpul hari ni. Jadi topik pulak aku nak keluar. Memang sah xleh balik lambat. Nak balik lambat pun rasa tak sedap.

Dahlaaaaa malas nak keluar nama byk2. Memang akan jadi gaduh lagi panjang. Ya dengan Ayaq pun dah gaduh dah sebab semua berkait nak keluar harini.

Pissed off! Pissed off!!!!!!!!
Frustrating betol.

You Might Also Like

0 comments

What Brings You Here?