Witwicky wants to know

14:59:00

Kawan-kawan cakap dia single, lecturer cakap dia baru je tak available.
Kawan-kawan cakap jangan mengharap, nanti hati sakit.
Seorang yang terlebih supportive pula cakap, kalau berani pergilah try.

Selalu jadi macam ni! Kalau dah tersuka, dia tak suka. Dia dah ada steady girlfriend. Dia dah nak kahwin. Dia dah kahwin. Aih! Mana tak malas kalau asyik jadi macam tu.

Anyway! Raya tak habis-habis jugak lagi rupanya. Nonstop okay! Isnin open invitation kat Unisel which was terlalu happening sampai tak makan sebab ramai sangat orang jadi malas nak beratur.

Selasa kat rumah Erin & Ain, Timah memeriahkan suasana dengan dress masing-masing. Rare tak open house raya orang lain pakai kebaya, kami serumah pakai dress. Lepastu ambik gambar kat balkoni 14 orang. Nasib baik tak roboh. Kejutan di situ adalah housemates Erin terdiri daripada orang-orang yang tak disangka seperti bekas-bekas madu sesetengah Timah. Haha!

Malam ni invitation to Resak pulak. I only have 2 friends there, and those who know me well should expect a certain way of answer from me. Oh yeah, Im not going. Thanks for the invitation though.

Esok setakat ni tiada khabar berita open house lagi. (Updated: Invitation to Kiwie's at Keramat. Taktau lagi pergi ke tak. Timah belum berbincang.) Tapi Jumaat ada raya gathering fakulti Komunikasi & Media. Nak pakai baju cantik-cantik. Manalah tahu kan? Hahahaha.

Sabtu kenduri di Kuantan! Makan dan makan lagi!

You Might Also Like

0 comments

What Brings You Here?