Highlight of raya gathering faculty of communication and media

14:45:00

Amek kau title! These are the highlights.

  1. Jejaka-jejaka hensem ni panjat tempat yang I pun tak berani nak naik sebab gayat semata-mata nak gantung tanglung dan decorate stage.
  2. Our Raya decoration with Chinese theme celebrated near Deepavali.
  3. Classmates yang rajin pulak datang, thanks korang! <3
  4. My best girls. <3333
  5. Dean's List nyer session tak teratur and Im really disappointed tak dapat tengok slideshow Puan Gina.
  6. Lecturers bikin havoc secara senyap-senyap ehe ;)
  7. Kepuasan bergambar dan ambil gambar =]
  8. Sesi class photos "I dont care who you care, where you're from, don't care what you did, as long as you love me!" TERBAEK!
  9. Joget lambak!
  10. Event yang memadai lah. Thanks for coming korang! Tanpa kedatangan anda semua, siapalah kami dan apalah yang terjadi.
  11. Witwicky!
Nah teaser sikit untuk gadis-gadis. Lecturers saya included, aha!

You Might Also Like

3 comments

  1. Teaserla sangaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt. :p

    -miss ad-

    ReplyDelete
  2. Yelah tu, teaser lah sangaaaat, haha. Faaaa bila ada Joget Lambak? ):

    ReplyDelete
  3. Korg dah tau, xdelah teaser sgt. tapi its still a tease =)

    I rasa cm hopeless je, aih. Tak reti la nak try2 nih.

    Joeget lambak tu last session masa kemas-kemas. Sem 7 yang joget2. Nak lagu melayu x dapat.

    Kemudian put to halt by DaddyDat and PapaNazri.

    ReplyDelete

What Brings You Here?