13++ sebab saya asyik komplen saya penat

21:34:00

Amek! Bahasa pasar langsung.

  1. Hari-hari jalan kaki dari Cahaya Gemilang ke PP Komunikasi, Dewan Kuliah, DTSP, Pusat Mahasiswa, dan berbagai tempat lagi.
  2. Hari-hari kena berjalan sini sana untuk selesaikan hal credit transfer. Penat tau tak!
  3. Selain tu, ada kelas di bangunan-bangunan yang berlainan.
  4. I tak tahu naik bas. Sebab CG dekat (lah sangat) dengan kebanyakan places I have to go to, jadi I jalan kaki.
  5. I tak adapt to the routine lagi.
  6. I punya time makan huru-hara. Kadang-kadang tak makan pun. Most of the time, makan tu apa?
  7. Last weekend 3days 2nights camp kat Sungai Siput, Perak. Dah kusam dah muka. Tempat tak best, aktivit best!
  8. Tak dapat tidur secukupnya lagi sejak camp sebab Isnin first class pukul 8 pagi.
  9. Kelam-kabut cari group untuk subjek year 2. I kan baru masuk. Tak kenal seniors.
  10. Dapat group, malam kena pergi Fajar Harapan (dari Unisel ke Pak Li) berjalan kaki lagi sebab tak reti naik bas untuk discussion.
  11. Tiap-tiap hari kelas I minimum 3. Maksimum 4. Isnin sehingga Khamis.
  12. USM sentiasa ada event. Tiap-tiap hari foyer dewan and library mesti ada booth.
  13. Its exhausting to be surrounded by smart people who are stupid.
  14. Im like a ticking bomb. There's ME who wants to burst out. To be ME in the new place tapi I kena test the water dulu. Tengok what level of Me these androids can get used to. I kan dah kena label mengada.
Thank God its Thursday! Balik KL yeay yeay! Tak sabarnyaaaaa! Rindu semua orang. Rindu makan!

You Might Also Like

2 comments

What Brings You Here?