It's not me, It's you

22:44:00

Eh keluar hibernasi lah sekejap. This can't wait.


I cadangkan ye... Kalau tak suka I, jangan kawan I.
Takpe I tak kesah pun. I memang jenis friendly, so kalau kita TERkawan dan you tak minat nak berkawan dengan I, buat-buat tak kenal sudah.

Tak perlu cerita belakang. Atau buat cerita pasal I. You cerita kat kawan-kawan jugak.
Eh malaslah! I malas nak dengar apa orang cakap pasal I. Nanti I pulak yang berfikir buruk.
Pastu I pulak yang bawak mulut, jadi sama macam you. Kan?

Camnilah, delete je I dari Facebook. Kalau terjumpa buat-buat tak nampak.
Apahal entah nak jealous kat I?
Typical Melayu. (I Melayu jugak okay? I tak suka stereotype ni, tapi wth?)

Esok kalau I regret writing this, I'll just delete it. But today, I really need to let it out.
God! Tak fahamlah!

You Might Also Like

2 comments

  1. hahaha.

    drama tak habes2.
    sabar taw ;p

    ReplyDelete
  2. baik lu layan hindustan jer mcm gua minggu ni..wakaka..sume citer gua balun..yg zaman-zaman kaklong, Mzan sume..haha..

    ReplyDelete

What Brings You Here?