All I can say is daymmm!

18:38:00

Salam sejahtera.
Sukacita dimaklumkan event dah bergerak. Dah nampak sesuatu, dah rasa excited. Mungkin pensyarah subjek kami rasa kami bukan semuanya bekerja, I nak sangkal awal-awal. Ada 42 orang dalam kelas yang inginkan A untuk subjek ini, dan tak ada seorang pun yang nak fail atau repeat.

Jadi sebagai seorang Hani yang seperti selalunya gila kuasa, I akan pastikan kali ini (setelah idea 46 kali bertukar-tukar) event kami akan berjalan. Kerahan tenaga akan berlaku, jerit pekik I korang akan terbiasa, dan yang pasti, kita semua akan menyiapkan pre-event paperwork dan proposal mengikut kehendak pensyarah tersayang.

I minta maaf pada rakan setugas sebab baru sekarang I nak bertindak. Awal semester ini, I was not myself. I tak rasa I'm able to score, what more to be a leader. Kalau I jatuh, I taknak korang jatuh dengan I. If I fail, its my failure. I dont want to be responsible for you people too.

Takpelah, kisah dah lepas. Sekarang kita move forward! I know we can make it happen. Kita the underdog. Orang tak expect apa-apa dari kita. Kita batch banyak masalah. Kita sentiasa bermasalah. Tapi kita masih ada semangat setiakawan. I have faith in that. Remember Pangkor? Kita semua taknak buat Malam Kebudayaan. Dengan hujan lesah, takde effort. 30 minit sebelum start, kita semua come up with a performance.WE BLOODY DID IT! Sempat practice sementara group lain naik stage. I was surprised that we all managed to deliver. Some came up with a good one pulak tu! You see guys, if kita betul2 usaha, kita boleh.

Jadi, for the final time, lets work together. Next sem dah takde dah segala benda ni semua. Kita semua jangan ada istilah next sem dah. I pun taknak jumpa korang kat Unisel dah. I meant that in a good way. So lets work and party people! Spread good vibes. Be positive, be optimistic!

Love love!

You Might Also Like

0 comments

What Brings You Here?