Unnatural Sweaty Measures

22:21:00

I applied for local degree programs already. The intake will be in July. For some places, we need to attend interviews to gain admittance. I didnt get the interview for UiTM but got the USM interview. It was set on 24th April (tadi) at SMK Kiaramas, Persiaran Dutamas. Jadi, pergilah saya ke interview itu. Or so I thought.

Anyways, biar saya ceritakan!

I semangat pakai baju kurung, make up, make sure I look presentable because I thought it was an interview. When I got there I tengok semua orang pegang paper. I thought we have to register. Turns out it was a slip yang ada our angka giliran and stuff. And I did not print mine!!!! Pulak tu, it was a test. Bukannya interview.

Nasib baik I was allowed in and found my table based on my IC. I ingat kena tulis essay kan so cam nervous2 tapi I rasa okay lah, boleh goreng je ayat nanti. Sekali I tengok its questionnaire yang kene hitamkan jawapan pakai pensel 2B. I mana ada pensel kot! So pinjamlah orang sebelah punya. Nasib baik dia ada extra and tak lokek nak bagi pinjam. Thank you and good luck girl next to me! I taktau nama dia okay!

Gila unprepared kan? Aish. Macam memain betul. Thank God it was Yes/No questions. Macam personality plus career test. So I think I did well. InsyaAllah.


The best part was, dewan tu pakai kipas. And the fan yg dekat dgn I static. I tak dapat angin la kan. So I raised up my hand to invigilator, mintak getah. He was like getah? Awak nak buat apa? I cakap lah nak ikat rambut sebab panas. Dia gelak and came back with getah yang ikat stack of papers yang tebal tu and getah nasi lemak oren tu. Siap bagi option, awak nak yang mana? Bapak perli!


Oh. One of the Yes/No question was adakah anda suka berkawan dengan orang berstatus tinggi? Hello! Dengan bahagianya I jawab Yes.

You Might Also Like

0 comments

What Brings You Here?