Miss You Love

04:15:00

Sumpah kalau lepas ni tukar direction nak further studies ke Australia ada satu sebab je, SILVERCHAIR! Dekat sikit dengan dorang. Manalah tau dapat jejak concert.

Daniel Johns, walaupun lu pakai eyeliner dan dah queer sekarang ni..your voice is still sexy as hell. Kalau dapat husband suara macam tu, hari-hari sengaja cari sebab nak gaduh-gaduh manja. Boleh dengar dia membebel panjang.



Bye bye NZ, korang xde artis yang cukup cool. Hahahahah!

You Might Also Like

0 comments

What Brings You Here?