Sehari bersama Yana, sepetang dengan Kuyeh

14:40:00

Ini cerita Jumaat lepas. Dah masuk angin dah.

Despite Yana's plea to not put this in my blog, im still going to!
Saya kan suka cari pasal. Hehehe

Went to the studio early in the morning but had to wait until after Friday prayers to start shooting. To kill time, we borrowed the tripod, locked the door and hold our own shoot!
Mock shoot kononnya.


After her shoot, while waiting for editor's confirmation if she's okay with the photos..
The photographer offered for both of us take candid shots. Apa lagi, memang sakan la kan!



Afterwards, Kuyeh picked us up. Dan kami ke Times Sq dengan niat nak menonton wayang. Tapi tak pergi pun. Jenjalan sampai penat. Dah penat duduk. Ambik gambar. Gila takde kerja!Disebabkan exhausted, otw ke Putrajaya (sebab Kuyeh nak makan pizza murah) Yana and I tidor mati. Bangun je dah ada pizza. Terus makan. Rasa macam mimpi tengah makan. Blur.

Sebelum balik Shah Alam sempat lagi pergi Puchong ambik kawan Kuyeh yg akan ikut dia pergi jamming the same night. Agaknya betul kot statement Kuyeh yg mengaku dia robot. Gila betul. Driving dari Melaka to Kl to Putrajaya to Puchong to Shah Alam to Ampang in the same night.

Oh ada sesuatu juga yang tak dinyatakan.
Pada hari Isnin, it was my turn to be in the spotlight. Eceehh. Takde lah. I went for a TV advert shooting as an extra. Di McD. I know people will talk about boycotting the Jewish product, tapi mak saya cakap kalau mereka nak bayar..pergi jelah!

Heh! Lagipun i talked to the CS rep of McD. She said the paid only 5% to the franchise name. What the higher people do is up to them. The Malaysian branch only care for their workers and the business here. If ppl boycott McD, which means no buyers and if it so happens they have to let go of employees, sapa nak tanggung orang2 yg tak bergaji ni?
And government tax included in the charges, it means the government pun tak support boycott la kan?

You Might Also Like

1 comments

  1. HAH! there you go, straight from the horse's mouth. dorang ni kan (the self-righteous extremists) cakap kita yang tak boycott ni pendek akal, shallow, tak beriman, kufur, subahat ngan yahudi whatever. sibuk nak tumbangkan economy yahudi, tak fikir economy kita yg suffer dulu.

    dorang tu yg buat decision thru emotions, tak kaji betul2.sapa shallow ntah?

    cakap banyak, soh boycott sana boycott sini, bila orang islam yang buta, makcik yang jual kerepek, org yang miskin, datang kat meja mintak derma, halau .. sebab kononnye kacau dorang tngh makan.

    pastu takat nak boycott satu dua barang yahudi buat apa kan? nak boycott, boycott abis-abisan. computer, internet, telefon semua tak yah pakai.

    ni takat whatever's convenient to them je. HYPOCRITES!

    yes, im still emo about it. sebab, orang yg kononnya dalam blog dia cakap 'enter without provocation' tapi dok provoke orang dalam blog orang. lepastu, bila leave comment yg tak kena ngan pendapat dia, gi delete comments tu. sapa yahudi tah kan?

    ReplyDelete

What Brings You Here?