Aku fenin!

12:22:00

Hal rumah sewa yang tak selesai padahal lagi 2 minggu nak masuk sem baru.
Hal kerja yang membosankan serupa tak kerja.
Hal kewangan yang tak pulih-pulih lagi.
Hal result yang tak kunjung tiba.
Hal ketiadaan Puan Azian dalam list nama tenaga pengajar batch kami.
Hal nak menonton Dark Knight beramai2 tapi terbatal.
Hal gig esok yang tak berpeluang nak kunjung.
Hal patient aku yang masih tak faham bahasa padahal kes dia sudah selesai.
Hal nak balik Sungai Buloh dari Kajang, turun KL kemudian balik Kajang semula.
Hal kredit yang cepat habis sbb bergerak macam air.
Hal kawan2 yang balik cuti belajar dari UK tapi sorang pun aku x jumpa lagi.
Hal bosan tapi xde duit so kena kerja tapi kerja pun bosan.

Aku fenin!

You Might Also Like

0 comments

What Brings You Here?