Perkara-perkara annoying apabila (konon) kerja di waktu cuti

13:06:00

Bila kerja sebab bosan dan tak berduit, kita selalunya miss out on things. Time2 tulah org ni, orang tu nak ajak berjalan ke..nak gi roadtrip ke, nak tengok muvi lah. Ishk! Seblom2 tu xnk pulak.
Lepastu, akan jadilah benda2 kecil yang sememangnya menyusahkan seperti the place you work at do not have that many customer and your boss doesn't talk much. Or he rather not talk to you. Apa-apalah!

Then you realised your bday gift flops from your bestfriend dah start ditelan zaman. 2tahun pakai and now its starting to look like The Joker's face sebab dah merekah walaupun colour maseh vibrant. Still!

And to top it all....the desk is taller than the chair, lepas tu pulak kerusi ni jenis tak boleh nak menampung beban yang berat iaitu yours truly so kerusi ni akan slow2 mendap ke bawah! Aih!

I can find fault in anything..

You Might Also Like

0 comments

What Brings You Here?