Bakal class trip

07:10:00

The class is planning an outing for Digital Photo Comm's photo essay assignments. Mula-mula nak ke Pulau Kapas then Cherating, tapi sebab Pantai Timur musim tengkujuh jadi tak nampak cara nak ke sana lah. So buat another class meeting, we decided to go somewhere near to Bagan Lalang. Browse punya browse, accidently found a service villa in Morib. Gila best kalau duduk reramai. Kinda affordable. Almost deal dgn org tu dah tapi bila bincang dengan N, he wants to go to Bagan Lalang gak. Suruh cari chalet area situ, or a'free' dorm for us to stay. Nak free aje, macam budak2 ni sume nak pulak duduk kat dorm. Semak lah sebnanye bila orang suruh handle tapi nk ikut cara dia, planning nak gah, short time, expect things for free, lepas tangan, tau2 nak settle. Ewaah mmg sedap kan bila ktorang yg bergolok-bergadai make calls, browsing tmpt thru internet and phone only, nak adjust affordable budget dan jugak pengangkutan 'free' uni yg kene ikut procedure mcm haram.
Leceh btol!
Nak pergi minggu depan, suruh plan start minggu lepas. Kalau dapat jadi pergi, dapat sort out ni pun dah kira untung. Sapa complain siap!

You Might Also Like

0 comments

What Brings You Here?