Hani, tanchap best tak?

18:55:00

Sesungguhnya, tak! Tapi ada benda lain yang buatkan tanchap best. Contohnya, kawan2 yang ramai, different cliques tapi semua campur sekali. Rakyat ARUS, Ferumates (yang skarang dah jadi Timah sebab kami pindah ke lorong Timah), Arie, Yana, Kuyeh and Rizan. Most of all Rizan. Hehe

Hah rugilah sapa yg xde mlm tu! X dapat tengok Hani yang kasar dan ganas jadi lemah lembut. Heh! Dan juga Hani yang sentiasa bersepah x reti duduk diam tiba-tiba hanya stay setempat. Di sebelah Rizan =)

Malam tu birthday Pqa, kami buat surprise baling tepung dan telur untuk dia di carpark. Sian, tapi sangat fun. Happy birthday babe, enjoy being 19!


Violet, great performance. We had fun watching you guys perform. All our support for you! Suara pija mantap!!

Dan ARUS! Paling hebat laah!! Eksperimentasi yang hampir berjaya, kene betulkan sikit jarak dgn lampu. Baru gempak wayang pacak korang! But still, malam tu ARUS paling best, sentiasa paling best!

You Might Also Like

1 comments

  1. ok i SAW him.. hahah!! tapi tak clear... please bg satu yg clear ok?

    ReplyDelete

What Brings You Here?